Leerlingen van de Willem actief in de Zwitserse sneeuw

06 april 2018 door Hennie van der Zouw
Leerlingen van de Willem actief in de Zwitserse sneeuw

PAPENDRECHT - In de activiteitenweek was er voor 44 leerlingen uit 3 mavo van het Willem de Zwijger College uit Papendrecht en Hardinxveld-Giessendam een heel bijzondere schoolreis: zij vertrokken op maandag 26 maart vroeg per bus naar Melchtall in Zwitserland.

Vier dagen stonden skiën en snowboarden op het programma inclusief les hierin. Resultaat was dat iedereen aan het einde van de week mooie afdelingen heeft kunnen  maken en een echte skireis ervaring heeft opgedaan met zon, sneeuw, mist en harde wind.

De enthousiaste groep leerde veel op en buiten de piste. Zo waren er ook avondprogramma's met sport en spel en waren er (de wat minder geliefde) corveetaken als koken, opruimen en toiletten boenen.

Zaterdagochtend 31 maart kwamen de leerlingen en hun 4 gymdocenten rond 8 uur weer bij school aan.

Op wat kleine ongelukjes na –er lopen nu een paar leerlingen met krukken door de school- was het ook dit jaar weer een fantastische reis!

De foto werd door André Kraaijeveld gemaakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.