Flowers and More is bijna een feit

05 april 2018 door Hennie van der Zouw
Flowers and More is bijna een feit

PAPENDRECHT - De nieuwe winkel 'Flowers and More' op de Papendrechtse Oude Veer is bijna een feit, en gaat bijna open, nog een nachtje slapen.

Want op vrijdag 6 april om 11.00 uur zal deze nieuwe aanwinst van Winkelcentrum de Meent feestelijk geopend worden. Zelf schrijven ze hierover: 'Flowers and More maakt het winkelaanbod op de Oude Veer compleet. Beleef, geniet, verwen jezelf of een ander ... Tot ziens op de Oude veer op Papendrechts Winkelcentrum De Meent....'

Bron afbeelding: Flowers en More.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.