Organisator Nieuwjaarsfeest gezocht

04 april 2018 door Hennie van der Zouw
Organisator Nieuwjaarsfeest gezocht

PAPENDRECHT - De afgelopen jaren hebben PKC en TOP, in samenwerking met de gemeente Papendrecht, met veel enthousiasme en succes het nieuwjaarsfeest georganiseerd. Deze feesten werden druk bezocht, en het animo was altijd groter dan dat er plaats was.

Wegens het succes en de behoefte aan een lokaal feest voor jongeren op 1 januari zoekt de gemeente Papendrecht een organisator voor de komende vier edities. De organisator van het nieuwjaarsfeest kan door de langer lopende afspraken makkelijker investeren in materieel en expertise. De gemeente blijft betrokken bij het feest als subsidieverstrekker en als vergunningverlener.

Aanmelden
De gemeente is op zoek naar een partij die, met ingang van het nieuwjaarsfeest van 1 januari 2019, zich voor 4 jaar kan committeren aan de organisatie van een nieuwjaarsfeest. De subsidie voor het feest wordt jaarlijks verstrekt. Een gezamenlijke inschrijving van meerdere partijen behoort ook tot de mogelijkheid.

Interesse? Voor meer informatie en het aanvraagdocument (tot 19 april verkrijgbaar) stuurt u een mail naar inkoop@drechtsteden.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.