PKC wint ruim van Fortuna en dwingt beslissende play-off af

02 april 2018
PKC wint ruim van Fortuna en dwingt beslissende play-off af

PAPENDRECHT - Op zaterdag 31 maart speelde PKC de tweede play-off wedstrijd tegen Fortuna in Delft. Naar de verloren eerste play-off van 24 maart, moest er gewonnen geworden om een derde en beslissende play-off af te dwingen voor een plaats in de finale.

Na een sterke wedstrijd won PKC afgetekend met 16-28. De derde play-off wedstrijd wordt gespeeld op dinsdag 3 april 2018 om 20.30 uur in de PKC-hal.

Als PKC deze wedstrijd wint, volgt de finale op zaterdag 7 april in de Ziggo Dome in Amsterdam. De tegenstander is angstgegner en huidig landskampioen TOP.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.