PKC verliest eerste kruisfinale van Fortuna

26 maart 2018
PKC verliest eerste kruisfinale van Fortuna

PAPENDRECHT - Op zaterdag 24 maart 2018 speelde PKC haar eerste kruisfinale tegen Fortuna uit Delft. PKC had in de Korfbal League slechts1 wedstrijd verloren en stond afgetekend bovenaan. Fortuna had liefst 7 wedstrijden verloren en was als vierde geëindigd in de competitie. Vorige week had PKC nog ruim gewonnen van Fortuna in Delft met 18-27.

Op voorhand was PKC dus zwaar favoriet. Na een spannende wedstrijd, waarin PKC geregeld een paar punten voor stond, werd in de slotfase het duel uit handen gegeven en verloor PKC nipt met 23-24.

Nu moet PKC dus twee wedstrijden achter alkaar winnen om alsnog door te gaan naar de finale in de Ziggo Dome. De eerstvolgende wedstrijd is aanstaande zaterdag in Delft.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.