Marius van der Valk en Herman Nieuwstraten ontvangen Gouden Speld

29 maart 2018 door Hennie van der Zouw
Marius van der Valk en Herman Nieuwstraten ontvangen Gouden Speld

PAPENDRECHT - Op dinsdag 27 maart ontvingen de VVD-raadsleden Marius van der Valk en Herman Nieuwstraten van burgemeester Aart-Jan Moerkerke de Gouden speld van Papendrecht uitgereikt. Dit vanwege hun langdurige inzet in de gemeenteraad.

De VVD Papendrecht wil Marius en Herman bedanken voor hun jarenlange inzet en onbegrensde energie die zij in de VVD-fractie hebben gestoken. Ongetwijfeld was dit niet het laatste wat de VVD van ze heeft gezien.

Bron foto: VVD Papendrecht

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.