Musical 'Lucky Girls' op Willem de Zwijger College

28 maart 2018 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - Leerlingen uit de 1e en 2e klassen van het Willem de Zwijger College hebben dinsdag 27 maart de musical Lucky Girls van Rotterdams Wijk theater gezien. De voorstelling ging over een Marokkaans, een Turks en een Hindoestaans meisje.

De onderbouwleerlingen zagen hoe geloof en cultuur invloed hebben op het omgaan met jongens, maar ook op hun onderlinge vriendschap. Voor sommige leerlingen was de musical een nieuwe inkijk op onbekende culturen en voor anderen een feest van herkenning.

Foto: Christine de Zwart.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.