Frans Bauer in studio van RTV-Papendrecht

26 maart 2018 door Hennie van der Zouw
Frans Bauer in studio van RTV-Papendrecht

PAPENDRECHT - Frans Bauer was op zondag 25 maart in de studio van RTV-Papendrecht tijdens de live uitzending in het programma 'Wij houden het Hollands.' Hij heeft in deze uitzending uitgebreid verteld over zijn nieuwe album 'Levenslied.'

Ook heeft hij tijd vrijgemaakt voor zijn fans om met hen op de foto te gaan en een praatje te maken.
Al met al een hele gezellige middag en een leuke uitzending op de radio.

Eerder was hij op zondag 9 oktober 2016 te gast in de studio.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.