Frans Bauer te gast bij RTV Papendrecht

10 oktober 2016
Frans Bauer te gast bij RTV Papendrecht

PAPENDRECHT - De bekende Nederlandse zanger Frans Bauer kwam zondag 9 oktober 2016 langs in de studio van RTV-Papendrecht. Frans Bauer was te gast in het radioprogramma 'Wij Houden Het Hollands" van presentator Rob de Leeuw op Papendrecht-FM.

Frans Bauer is druk met zijn promotietoer van zijn nieuwe cd "Geluk Hoop en Liefde'. De nog altijd razend populaire volkszanger praatte over de totstandkoming van zijn nieuwe album en over het verlies van zijn vader.

Het bezoek aan de studio was ook live te volgen via Facebook, "ik ben wel gewend om te 'vloggen' maar tijdens een radio interview live op Facebook is weer een nieuwe ervaring", aldus de goedlachse zanger. Na afloop nam de zanger nog even de tijd om met de aanwezige fans op de foto te gaan.

Foto: Pieter van den Berg.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.