Goede resultaten voor GV Olympia

26 maart 2018 door Hennie van der Zouw
Goede resultaten voor GV Olympia

PAPENDRECHT - Britt Kok turnde afgelopen zaterdag haar kwartfinale 2e divisie in Middelburg. De plaatsing voor deze wedstrijd was al een prima resultaat en Britt turnde een goede wedstrijd. Britt turnde zich keurig naar een 22e plaats en daarmee stroomt ze niet door naar de halve finale. Britt leverde veel punten in met haar brugoefening omdat ze daar niet de moeilijkste oefening turnt. Op balk turnde ze een keurige oefening die werd beloond met een 13.00 punten.

Een week eerder turnden Demi van Tol en Anna den Boef de districtsfinale Zuid-Holland in de 3e divisie. In de categorie jeugd 2 E werd Demi netjes 18e met 41.80 en onder meer een 10.75 voor haar vloeroefening. Anna turnde zich naar een 28e plaats met 47.125 in de categorie jeugd 1 N4. Haar beste toestel was sprong met een 5e plek en 12.775 punten. Phoebe Overhand kon in de districtsfinale niet deelnemen vanwege een voetblessure. Op de foto: Britt tijdens de kwartfinale en Anna en Demi na de districtsfinale in Amsterdam.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.