Veel deelnemers bij Rabo Clubkasrun

27 april 2007
Veel deelnemers bij Rabo Clubkasrun

PAPENDRECHT – Op de donderdagavond voor Koninginnedag wordt altijd tradiationeel de Rabo Clubkasrun gehouden.

Dit keer waren er ruim 2000 deelnemers, van jong tot oud. De Rabobank Drechtsteden Midden-Noord sponsorde hierbij allerlei Papendrechtse organisaties. Iedere deelnemer kon een organisatie uitkiezen waar hij/zij voor wil lopen en voor iedere gelopen ronde kreeg deze organisatie eur 1,25. Het maximum was 4 ronden.

Maar aangezien iedere ronde zo'n 2,5 km lang is en er "slechts" een uur gelopen mocht worden, was het gemiddelde aantal gelopen ronden zo'n 2 à 3 per deelnemer.

Roy Hoornweg van AV Passaat was de eerste loper die de 4 ronden had voltooid. Hij deed dat in ongeveer 43 minuten.

Na afloop was er voor iedere deelnemer nog een flesje sportdrank om de dorst te lessen.

Foto: Ron Tiben

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.