Verkeersveiligheidslabel voor Anne Frank school

22 maart 2018 door Hennie van der Zouw
Verkeersveiligheidslabel voor Anne Frank school

PAPENDRECHT - De Anne Frank school ontving op donderdag 22 maart om 13.30 uur het verkeersveiligheidslabel SCHOOL op SEEF.  Het is de 40e basisschool in de regio Drechtsteden en de 7e basisschool in de gemeente Papendrecht die dit veiligheidslabel ontvangt. Dit moment was ook gelijk het startsein voor een themamiddag over verkeer. Demissionair verkeerswethouder Marco Hoogland reikte het begeerde certificaat uit aan de school. Dit gebeurde in het bijzijn van de (verkeers)docenten, leerlingen, politie, verkeersouders en geïnteresseerden.De directeur van de school, mevrouw Aantjes heeft wethouder Hoogland om 13:30 uur hartelijk welkom geheten. Daarna reikte wethouder Hoogland het SCHOOL op SEEF Verkeersveiligheidslabel uit in het bijzijn van de leerlingen. Zij demonstreerden daarna enkele oefeningen uit het lespakket van SCHOOL op SEEF. Na de onthulling begon voor groep 8 de fietscontrole, want zij gaan binnenkort op de fiets naar hun kampadres. Groep 7 zal de route van het praktisch verkeersexamen alvast gaan verkennen. De overige leerlingen bekeken in de school de Ronald McDonald Veiligheid show.

Verkeerseducatie
SCHOOL op SEEF (www.schoolopseef.nl) is het regionale, praktische verkeerseducatieprogramma waaraan de gemeente Papendrecht meedoet en waarbij iedereen een steentje kan bijdragen aan een verkeersveilige regio en 0 verkeersslachtoffers. Het programma is ontwikkeld door het Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid (ROV) Zuid-Holland in samenwerking met de regio Drechtsteden en gemeente Papendrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.