De Gemiva-SVG Groep houdt een videodagboek bij

15 november 2017

PAPENDRECHT - Hoe is het om te werken en te wonen op een locatie van de Gemiva-SVG Groep? Manon laat dit zien in haar vlogs. In de vlogs gaat persoonlijk begeleider Manon Dubbelaar op pad en laat ze zien wat er allemaal gebeurt binnen de organisatie. Een vlog is een videodagboek waarin het dagelijks leven wordt gefilmd.

Op het moment vlogt Manon Dubbelaar haar avonturen binnen de organisatie ‘Ik hoor vaak van medewerkers dat zij het leuk vinden om door de vlogs een kijkje te krijgen binnen andere locaties. Voor mezelf is het ook een soort ontdekkingsreis binnen de organisatie. Ik kom op veel verschillende plekken. Als relatief nieuwe, jonge medewerker is dat super leerzaam voor mij’. De vlogs schetsen een reëel beeld hoe het is om te werken bij de Gemiva-SVG Groep en in de gehandicaptenzorg. Met als doel mensen meer te interesseren voor de (gehandicapten)zorg en kandidaten te vinden voor de vacatures bij de locaties van de Gemiva-SVG Groep. De Gemiva-SVG Groep wil de gehandicaptenzorg meer op de kaart brengen in de samenleving. In de vlogs ga je mee naar de manege, uit eten bij één van onze buurtcafés of naar de opening van een nieuwe locatie. Maar ook de dagelijkse praktijk komt aan bod: hoe is het bijvoorbeeld om te werken op een kinderdagcentrum of een woonlocatie? Wat doe je dan precies en hoe ziet je dag er ongeveer uit? In de vlogs wordt antwoord gegeven op deze, en nog veel meer, vragen.

Nieuwsgierig geworden? Elke maandag in de twee weken is er een nieuwe vlog. Ze staan op de website van de Gemiva-SVG Groep, de Facebookpagina en op YouTube. Zie ook: https://www.gemiva-svg.nl/vlogs.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.