Jarige Gemiva deelt cadeaus uit

01 juli 2011
Jarige Gemiva deelt cadeaus uit

PAPENDRECHT - Gemiva-SVG Groep Papendrecht bestaat 25 jaar. Om dat te vieren trakteerden ze zelfgebakken appeltaart aan burgemeester De Bruin. Gemiva startte in 1986 met dagbesteding in Papendrecht voor mensen met een verstandelijke handicap. Ze begonnen met activiteitencentrum

Papendael aan de Pieter Zeemanlaan en inmiddels zitten zij met veel plezier op diverse locaties in Papendrecht. Gemiva trakteerde niet alleen de burgemeester: in de vorm van een ’reizende’ expositie kan heel Papendrecht na de zomer genieten van beelden van het werk van Gemiva.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.