Samenwerking NVWA en GEMIVA-SVG groep

19 februari 2003

PAPENDRECHT - In het Educatief Streekcentrum Alblasserbos is een samenwerking gestart met de Gemiva-SVG Groep. De Gemiva-SVG Groep biedt dagbesteding aan mensen met een verstandelijke handicap.

In activiteitencentra worden op een arbeidsmatige manier producten als vogelhuisjes en kaarsen gemaakt. Veel van deze producten worden nu ook via het Educatief Streekcentrum in Papendrecht verkocht.

Daarnaast is er vanuit het Dordtse activiteitencentrum Spoorzicht een expositie met schilderijen en keramiek ingericht. De expositie is op woensdag van 12.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur te bezichtigen in het Streekcentrum aan de Matenaweg 1 in Papendrecht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.