Papendrechtse uit de Jozef Israëlsstraat is winnaar rookmelderactie

19 maart 2018 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - Een Papendrechtse uit de Jozef Israelsstraat is de winnaar van de rookmelderactie die de SGP Papendrecht heeft gehouden. Afgelopen zaterdag heeft de partij de rookmelder in haar woning opgehangen.

“Mijn zoontje en ik wonen samen in de Jozef Israëlsstraat, in een vergelijkbare flat als die in de Breitnerstraat waar vorig jaar meerdere keren brand is geweest”,  verklaart mevrouw waarom ze met de actie heeft meegedaan. “Ik vind het een veilig idee dat ik nu een rookmelder in huis heb. Een ontzettend sympathiek gebaar van de SGP.”

De partij vroeg met de actie aandacht voor een veilig Papendrecht, één van de speerpunten uit het verkiezingsprogramma. De SGP Papendrecht is van mening dat elk Papendrechts huishouden zonder rookmelders er een van de gemeente moet krijgen. De komende periode wil de partij vooral inzetten op preventie: het voorkomen van onveilige situaties.

Lijsttrekker Arjan Kosten: “We hebben de daad bij het woord gevoegd. Het is een klein gebaar, maar we zijn blij dat we hiermee iemand hebben kunnen helpen. Het is belangrijk om een gevoel van veiligheid te ervaren in je eigen omgeving. Helaas konden we niet iedereen gelukkig maken met een rookmelder. Dank aan de inwoners die ons een berichtje stuurden.”

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.