ChristenUnie kamerlid Carla Dik-Faber bezoekt Papendrecht

14 maart 2018 door Hennie van der Zouw
ChristenUnie kamerlid Carla Dik-Faber bezoekt Papendrecht

PAPENDRECHT - Op zaterdag 17 maart zal ChristenUnie Tweede Kamerlid Carla Dik-Faber Papendrecht bezoeken. Wat leuk is om te vermelden is dat Carla afgelopen week door Natuurmonumenten is uitgeroepen tot ‘groenste politicus van het jaar’. Een eervolle en motiverende onderscheiding, zoals ze zelf zegt. Ook Pieter-Jan den Dekker, lijsttrekker van CU Papendrecht, is blij met deze verkiezing: ‘het geeft wat ons betreft aan dat niet alleen Carla, maar ook de ChristenUnie een groene partij is, uiteraard ook in Papendrecht’.

Om aandacht te vragen voor het maandag ondertekende actieplan ‘Waardig ouder worden’ zal Carla, samen met enthousiaste lokale CU’ers, in De Stolpe de bewoners van een kleine traktatie voorzien.  ‘Onze ouderen worden nog wel eens over het hoofd gezien. We vinden dit een mooi moment om te laten zien dat juist ook zij aandacht verdienen!’, aldus de Pieter-Jan. Extra bijzonder is dat het zaterdag ook nog eens de Dag van de Zorg is. De ChristenUnie hoopt dat deze actie in de smaak zal vallen bij bewoners en personeel van De Stolpe.

De hele zaterdag is ChristenUnie vertegenwoordigd op en om de Meent. Carla Dik-Faber zal rond 10:00 uur in De Stolpe zijn en daarna ook nog tijd hebben om in gesprek te gaan met inwoners van Papendrecht.


Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.