Karel Thieme wil voor iedereen zuiver water

08 mei 2013
Karel Thieme wil voor iedereen zuiver water

PAPENDRECHT - Overeenkomstig het principe van een olievlek wil Karel Thieme graag zo veel mogelijk mensen informeren over waarom 'Zuiver Water' - gewoon thuis uit een keukenkraan - een zegen is. Het logische beginpunt van de olievlek is zijn directe woonomgeving: Papendrecht.

Karel Thieme heeft aan een groot aantal inwoners van ons dorp tijdens de oranjemarkt flesjes uitgedeeld. Het flesje bevat zeer zacht, speciaal gezuiverd water; gemaakt van regulier Papendrechts leidingwater.
Men kon dit flesje water als volgt gebruiken voor een test; plaats in twee theeglazen allebei een theezakje. Schenk op het ene theezakje, op de voor u gebruikelijke manier, gekookt leidingwater. Schenk op het andere theezakje het water uit het bijgaande flesje, dat u gekookt heeft in een pannetje. Laat beide theezakjes even lang trekken. Ontdek dan de verschillen;  Kijk, ruik en proef beide. Blijf de inhoud van de twee glazen met thee regelmatig vergelijken. Laat ze 24 uur staan…
Vraag van Karel Thieme: "Wilt u vervolgens méér weten over zuiver water - gewoon thuis uit een keukenkraan - ?
Daarvoor organiseert Karel Thieme een gratis toegankelijke bijeenkomst/workshop over zuiver water op dinsdagavond 14 mei aanstaande in Apollo Hotel Papendrecht.
Voor een tweede test, aldaar, vraagt Karel Thieme u vragen het flesje, of een ander flesje, na voor de eerste test gebruikt te hebben, te vullen met water van uw keuze; dit kan leidingwater, maar ook onthard of gefilterd water, bron- of mineraal(flessen)water of nog een ander water zijn. 
Brengt u dit flesje water a.u.b. mee naar de workshop/bijeenkomst.  Op de witte sticker, op het flesje, gelieve u uw naam
en adres te schrijven.
Reserveren: Een mailtje naar karelthieme@me.com is voldoende.* U ontvangt dan per email de bevestiging van deelname.
* De zaal heeft een beperkt aantal plaatsen. Zo spoedig als mogelijk reserveren is daarom aan te raden.
Inmiddels hebben al ruim 60 mensen zich voor deze bijeenkomst opgegeven.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.