Boekenmarkt en Jeugdconcert bij Excelsior

12 maart 2018 door Hennie van der Zouw
Boekenmarkt en Jeugdconcert bij Excelsior

PAPENDRECHT - Op zaterdag 17 maart aanstaande organiseert Excelsior Papendrecht overdag weer een grote indoor boekenmarkt en ‘s avonds het jaarlijkse Jeugdconcert,

De boekenmarkt vindt plaats in het verenigingsgebouw van Excelsior, van 09.00 tot 14.00uur.
Het aanbod is weer heel divers; prachtige (streek)romans en thrillers, reisverhalen,  kinderboeken, Engelstalige boeken en LP’s, CD’s en DVD’s. Liefhebbers kunnen vrijblijvend rondkijken, in het verenigingsgebouw aan de Rembrandtlaan 206 (ingang via schoolpleinzijde, met de auto bereikbaar langs Sauna Papendrecht).

‘s Avonds vindt het jaarlijkse Jeugdconcert plaats, een informeel concert rondom het thema "Helden".
Een mooie muzikale avond met een gevarieerd programma van het SMS-Orkest (Starten Met Samenspel), het Klein Orkest, de Slagwerkgroep, de Junior Slagwerkgroep en de 2e editie van Tutti Colore. Het repertoire van elke groep is aangepast aan het thema dat de luisteraars meeneemt naar de wereld van de diverse helden. Het concert wordt in een informeel jasje gestoken zodat het ook de jeugdige luisteraars zal aanspreken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.