Derde boek in Bijbelstudieserie van Marja Verschoor-Meijers

09 maart 2018 door Hennie van der Zouw
Derde boek in Bijbelstudieserie van Marja Verschoor-Meijers

PAPENDRECHT - De Papendrechtse schrijfster Marja Verschoor-Meijers bundelde opnieuw twaalf van haar spraakmakende columns in een prikkelend en praktisch werkboek over het Christelijk geloof. Het werkboek is alweer de derde uitgave in een serie.

Die columns vormen de onderlegger voor verfrissende Bijbelstudies die de lezer uitdagen om na te denken over God, geloof en de Bijbel. Van onkruid tot onmogelijkheden, van heilige boontjes tot levensgenieters en van vrees tot vrijheid. In Frisse Kijk 3 worden lezers opnieuw geprikkeld om na te denken over uiteenlopende onderwerpen die uit het leven gegrepen zijn. De toegevoegde studie- en gesprekspunten zijn handig om dieper op de onderwerpen in te gaan, hetzij in persoonlijke stille tijd, in groepsverband of beiden.

‘De columns gaan vaak over woorden die we uitspreken en soms gedachteloos gebruiken zonder erbij stil te staan,’ aldus Marja. ‘Met onze eigen (religieuze) woorden slaan we de plank nogal eens mis, maar Gods Woord is altijd scherp en actueel.’ Het boek is verrijkt met notitieruimte en prachtige kleurenfoto’s die Marja zelf maakte tijdens haar reizen.

Frisse Kijk 3 is verkrijgbaar bij Boekhandel Sjaloom in Papendrecht en via www.marjameijers.com
Marja Verschoor-Meijers is freelance schrijfster, enthousiast spreekster en auteur van verschillende boeken. Haar werk wordt zowel in Nederland als in de USA uitgegeven en een aantal boeken zijn inmiddels in meerdere talen vertaald. Marja schrijft wekelijks op haar weblog Frisse Kijk op Oude Waarheden en is samen met haar man oprichtster van Stichting Traveling Light.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.