Marja Meijers begint eigen tekstbedrijf

21 februari 2012
Marja Meijers begint eigen tekstbedrijf

PAPENDRECHT - Vanaf 1 februari jl. heeft de Papendrechtse schrijfster Marja Meijers ervoor gekozen haar werk uit te voeren als zelfstandig ondernemer. Een besluit waar veel lees- en denkwerk aan vooraf is gegaan. ‘Al jaren verrichtte ik schrijfwerk op freelance basis; de laatste tijd echter kreeg ik ook verzoeken om lezingen te houden en workshops te organiseren’, aldus Marja Meijers, die zich nu eigenaresse van FRISSE KIJK mag noemen. ‘Het idee om naast mijn part-time loondienstverband een eigen zaak te beginnen liet mij niet meer los en uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt. Ik heb nu officieel de ruimte om meer met mijn talenten en vaardigheden te doen.’

FRISSE KIJK biedt geschreven teksten, in allerlei denkbare vormen, aan tegen een redelijk tarief. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor het opstellen van persberichten, recensies, nieuwsbrieven, uitnodigingen, brochures, artikelen, columns, interviews, toelichtingen, handleidingen en uiteraard ook webcontent. Het is tevens mogelijk teksten te laten vertalen in het Engels.

De nadruk ligt bij FRISSE KIJK niet zozeer op het aanleveren van commerciele reclameteksten, maar meer op het samenstellen van persoonlijke teksten die ertoe doen. ‘Woorden vullen ons leven, of we ze nu uitspreken, aanhoren, opschrijven of lezen’, aldus de informatie op de website. ‘Woorden kunnen opbouwen en afbreken, genezing brengen maar ook pijn doen. Uitgangspunt voor de teksten die ik schrijf is dat ze inspirerend, motiverend en positief moeten zijn. Graag bied ik een frisse kijk op dagelijkse dingen.’

Voor meer informatie, zie www.frisse-kijk.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.