Marja Meijers presenteert haar eerste Nederlandstalige boek

05 juli 2011
Marja Meijers presenteert haar eerste Nederlandstalige boek

PAPENDRECHT - Op maandag 4 juli was de officiële boekpresentatie van het nieuwe boek van de Papendrechtse Marja Meijers in De Landwinkel De Heerlijkheid aan de Kerkbuurt. Het boek is getiteld "Levensadem" en vertelt het verhaal vanuit het gezichtspunt van een ongeboren baby in de buik van zijn moeder. Al snel wordt duidelijk dat deze embryo vanaf het begin een eigen geest en ziel heeft, en dat een lichaam gaat krijgen tijdens de zwangerschap. Het is een eye-opener dat dit boek laat zien hoe het embryo dit allemaal beleeft als een levend wezen.

In haar voorwoord schrijft Meijers: “Om te kunnen begrijpen waarom het leven zo belangrijk is voor God, om iets te kunnen begrijpen van de liefde van God, zullen we het scheppingsproces weer eens goed moeten bekijken. Niet vanaf een afstand, maar van binnen uit!”

Bij de presentatie gaf haar man Jan Verschoor aan dat hij erg trots was op het resultaat en vooral hoe zij dit had bereikt. Want het heeft heel wat doorzettingsvermogen gevraagd om het boek te schrijven.

Het boek telt 96 bladzijden, is voor € 9,95 te koop bij christelijke boekhandel Sjaloom. ISBN 9789057871375

Op de foto: Marja leest een aantal gedeelten uit haar boek voor, onder muzikale begeleiding van Merijn de Jong

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.