Ruud Lammers op heterdaad betrapt

09 maart 2018

PAPENDRECHT - Ruud Lammers, lijsttrekker van Onafhankelijk Papendrecht, is helemaal los. Nu hij gisteravond van de burgemeester geen toestemming heeft gekregen om sandwichborden te mogen plaatsen door heel Papendrecht, slaat hij zijn slag op de vrije aanplakplaatsen.

Daar waar de andere politieke partijen netjes 1 poster per bord plakken (zie foto 1), plakt Lammers het bord helemaal vol met zijn eigen posters (zie foto 2 en 3). Alle politieke partijen zijn nu “op".

De foto's zijn vanmiddag gemaakt door Marco bij de vrije aanplakplaats naast de bibliotheek.
Een heuse plakoorlog is nu begonnen. En Ruud Lammers heeft weer extra publiciteit...

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.