Voormalige basisschool De Viermaster tegen de vlakte

08 maart 2018
Voormalige basisschool De Viermaster tegen de vlakte

PAPENDRECHT - Afgelopen week is de sloop van de voormalige basisschool De Viermaster aan de Jacob Catslaan afgerond. Het gebouw was al geruime tijd niet meer in gebruik en in slechte staat, dus was het onvermijdelijk om deze te slopen.

Er is nog geen nieuwe bestemming voor deze locatie, dus voorlopig wordt de nieuwe bestemming waarschijnlijk een grasveld, zoals ook het geval was bij de naastgelegen locatie waarop sporthal De Laaght stond.

Zie onder nog een foto van de sloop van het gebouw van ongeveer twee weken geleden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.