Lustrumfeest De Viermaster van start gegaan

17 mei 2005
Lustrumfeest De Viermaster van start gegaan

PAPENDRECHT - In augustus 2004 was het 20 jaar geleden dat OBS De Viermaster van start ging. De ouderraad en het team van de school willen dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom gaan zij vanaf dinsdag 17 mei een week feestvieren. Het hele feest heeft als thema Sprookjes.

Op dinsdag 17 mei was de opening van het Lustrumfeest. Om 15:00 uur gingen alle kinderen naar buiten (zie foto) en werd de schoolvlag gehesen worden. Ook zongen de kinderen het Viermasterlied.

Verder is er deze week een schoolreis naar De Efteling, wordt er een picknick, een sportdag en een speurdag gehouden. Ook worden er workshops dramatische vorming, Braziliaanse Percussie en het maken van een videoclip georganiseerd.

Vrijdagmiddag is het sluitstuk van de festiviteiten. In een optocht zullen alle kinderen door de wijk trekken. Iedere groep heeft een eigen sprookje gekozen en de kinderen zijn verkleed volgens dit sprookje. Bij terugkomst op school is het feest echt afgelopen en wordt de vlag gestreken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.