IJssalon Gebo Gelato officieel geopend

18 maart 2016
IJssalon Gebo Gelato officieel geopend

PAPENDRECHT -  Op vrijdag 18 maart heeft ijssalon Gebo Gelato aan de Weteringsingel 2 op winkelcentrum De Meent officieel haar deuren geopend.

Voorheen was hier ijssalon Talamini Gelato en IJsko gevestigd.

Naast een ruime keuze uit diverse smaken ambachtelijk schepijs zijn er ook nog andere lekkernijen verkrijgbaar, waaronder huisgemaakte wafels en moorkoppen. Gebo Gelato zijn ijsbereiders uit Oud-Beijerland; sinds 1950 al bereiden zij ambachtelijk Italiaans ijs.

Op 18 en 19 maart zullen er speciale openingsacties worden gehouden. 

Foto's: Black Tie Fotografie / Mark van Deelen

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.