SGP Papendrecht deelt complimenten uit

01 maart 2018 door Hennie van der Zouw
SGP Papendrecht deelt complimenten uit

PAPENDRECHT - Supermarkt MCD en de Voedselbank zijn door de SGP Papendrecht op Nationale Complimentendag in het zonnetje gezet.

Elk jaar is op het op 1 maart Nationale Complimentendag. “Een mooie aanleiding om eens wat mensen te bedanken en tegelijkertijd aandacht te vragen  voor enkele punten uit ons verkiezingsprogramma.”, zo licht lijsttrekker Arjan Kosten toe.  De partij begon afgelopen donderdag bij de Voedselbank. Ardjan Boersma, nummer vier op de kandidatenlijst: “De vrijwilligers van de Voedselbank doen ontzettend mooi werk. Mensen die het wat minder hebben worden geholpen en verspilling van levensmiddelen wordt tegengegaan. Wij vinden dat vrijwilligerswerk een grotere waardering verdient, ook vanuit de gemeente. Vrijwilligers zijn namelijk van onschatbare waarde. Met deze actie geven we daar een eerste aanzet voor.” Arjan Kosten vervolgt: “We zijn ook content met de nieuwe huisvesting van de Voedselbank aan de Coornhertstraat. Onze wethouder Jan Nathan Rozendaal heeft zich daar hard voor gemaakt en kon, voordat hij burgemeester werd in Elburg, nog net de opening verrichten.”

Vervolgens toog de SGP Papendrecht naar de MCD in de wijk Oostpolder. Niet zonder reden. Willem Goudriaan, raadslid en nummer drie op de kandidatenlijst: “Wij hebben MCD een compliment gegeven omdat ze als één van de weinige supermarkten in Papendrecht op zondag zijn gesloten. Maar via de MCD geven we deze waardering graag ook door aan andere – veelal kleinere – winkeliers die de voorkeur geven aan één dag rust in de week. Zij verdienen onze steun.”

Bron foto: SGP Papendrecht

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.