Nieuwe urnenvallei op de begraafplaats

28 februari 2018 door Josette Huisman
Nieuwe urnenvallei op de begraafplaats

PAPENDRECHT - De gemeente Papendrecht heeft één algemene begraafplaats. Om voldoende capaciteit voor nu en in de toekomst te houden - ook voor de mogelijkheden van asbestemmingen/urnenplaatsen - gaat de gemeente over tot de aanleg van een nieuwe urnenvallei met daarin nieuwe urnenplaatsen. Er worden 35 taludnissen en 98 urnengraven aangelegd die geschikt zijn voor het plaatsen van twee asbussen per locatie.

In de week vanaf 12 maart starten de werkzaamheden. Voor deze werkzaamheden is een gecertificeerd bedrijf ingeschakeld die de werkzaamheden uitvoert. In deze periode is het dus mogelijk dat er overlast is op de begraafplaats en sommige urnenplaatsen tijdelijk lastig te bereiken zijn door de werkzaamheden. Dit geldt vooral voor de urnenmuur die in het werkgebied ligt. Uiteraard proberen de medewerkers de overlast tot een minimum te beperken.

De werkzaamheden nemen naar verwachting zo’n vier weken in beslag. Voor eventuele vragen kunt u zich richten tot de beheerder van de begraafplaats, tel. 078-7706260 of per e-mail

Bron en foto: Gemeente Papendrecht

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.