Zesde taalstrijd wederom een groot succes

16 februari 2017
Zesde taalstrijd wederom een groot succes

PAPENDRECHT - De zesde editie van de Papendrechtse Taalstrijd die werd georganiseerd door de sectie Letteren van de St. CRP is gewonnen door het team dat bestaat uit Heleen Verdonk, Sjaugé de Vries en Inge Kooijman.

Naast een groot applaus zijn zij beloond met het boekje "Taalvoutjes".

De veertien deelnemende teams kunnen terugkijken op een succesvolle en geslaagde avond.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.