Papendrechtse Taalstrijd weer een groot succes

12 februari 2013
Papendrechtse Taalstrijd weer een groot succes

PAPENDRECHT - Op woensdag 6 februari organiseerde de sectie Letteren van de Stichting Culturele Raad Papendrecht voor de tweede keer  de Papendrechtse Taalstrijd.

Plaats van handeling was wederom de bibliotheek, waarmee de sectie al sinds jaar en dag een goede relatie heeft. Op deze avond streden taalminnaars eerst in teamverband tegen elkaar om later, als leden van de twee best scorende teams, individueel de competitie aan te gaan.

Hoewel iedereen zijn uiterste best deed om zijn kennis van het Nederlands te etaleren, was de sfeer te gemoedelijk en werd er te veel gelachen om echt van strijd en competitie te spreken. De wisselbokaal, die de eerste keer werd gewonnen door mevrouw I. Kooijman, ging deze keer naar mevrouw S. de Vries. Van harte gefeliciteerd.

De eerstvolgende activiteit die de sectie Letteren organiseert, vindt plaats op 10 april. Hans Goedkoop houdt dan in bibliotheek Papendrecht een lezing, waarbij de nadruk zal liggen op zijn recente tv-programma over de Gouden Eeuw. Nadere informatie volgt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.