Korteland Rijwielen start handtekeningenactie

24 februari 2018
Korteland Rijwielen start handtekeningenactie

PAPENDRECHT - Al bijna anderhalf jaar hoopt Korteland Rijwielen op toestemming van het college van B&W van de gemeente Papendrecht om in de Coornhertstraat 8 (voormalig Hubo pand) ook daarin de verkoop van allerlei soorten fietsen, onderdelen en alles wat bij of aan een fiets hoort mogelijk te maken.

Ad Tromp, woordvoerder van Korteland Rijwielen legt uit: "Met de verkiezingen in aantocht wil Korteland Rijwielen laten zien dat er in Papendrecht behoefte is aan een ruime opgezette fietsenzaak waar je alle grote merken kunt kopen in je eigen woonplaats, gedegen advies daarbij krijgt en voldoende ruimte voor  reparatie. Een nieuw college zou misschien toch eens naar deze zaak moeten kijken, voordat een rechter er aan te pas moet gaan komen. Welke partijen een college gaan vormen weten we pas na 21 maart. Verandert er niets, dan lijkt een MKB ondernemer letterlijk in de kou te staan. Adviseurs (planologie, juridisch) zijn volop aan het werk.

Maar ook de inwoners van Papendrecht kunnen iets doen!
Wilt u de familie Korteland (Ruud, Nel en de kinderen) steunen, stuur dan een mail aan info@korteland-rijwielen.nl met uw steunbetuiging. Vermeld daarinuw naam + voorletters, adres en postcode en telefoonnummer. Voor de verkiezingen op 21 maart willen zij het totaal overhandigen aan VVD-Wethouder van Economische Zaken (en ook centrum) Anouk van Eekelen. Ook ligt er een petitie klaar in beide winkels, waar u deze kunt tekenen".

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.