Korteland Rijwielen breidt uit naar voormalig HUBO pand

09 november 2016
Korteland Rijwielen breidt uit naar voormalig HUBO pand

PAPENDRECHT - Korteland Rijwielen, dat momenteel is gevestigd op winkelcentrum Westpolder, heeft een deel van het pand gekocht dat tot voor kort in gebruik was door HUBO Papendrecht.
In september 2016 is HUBO Papendrecht failliet verklaard. Deze maand zullen alle spullen worden geveild.

Het deel van het pand waar ook de vuurwerkbunker in zit (zie linkerkant op foto), is overgenomen door Korteland Rijwielen. Zij gaan nu ook vuurwerk verkopen. Vanaf 16 november kan men een bestelling plaatsen op www.korteland-vuurwerk.nl.

De winkel van Korteland Rijwielen blijft overigens sowieso nog tot 2020 gevestigd in Winkelcentrum Westpolder.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.