Gratis advies bij uw belastingaangifte in bibliotheek

24 februari 2018
Gratis advies bij uw belastingaangifte in bibliotheek

PAPENDRECHT - Ziet u er tegenop om uw belastingaangifte 2017 zelf te doen of heeft u vragen, kom dan naar de Bibliotheek aan Zet op de Markt 2. Ook is er indien nodig hulp bij het ter plaatse op een beschikbare computer zelf invullen en verzenden van uw aangifte.

Vanaf dinsdag 6 maart is er iedere dinsdag van 10:00 uur – 13:00 uur, gedurende de gehele maand maart, door medewerking van ATRO Belastingadvies Papendrecht in de bibliotheek een adviseur aanwezig voor gratis advies, antwoord op uw vragen over uw aangifte inkomstenbelasting. Dit kan ook over huur- en zorgtoeslagen. Uit onderzoek blijkt dat veel mensen die niet verplicht aangifte hoeven te doen, geld laten liggen.

Neem wel uw gegevens mee waar u vragen over heeft.
Daarnaast kunt u ook als u dat wilt een afspraak maken voor het invullen van uw aangifte inkomstenbelasting  en/of huur/zorg toeslagen of wijziging daarvan. Dit traject vindt dan verder plaats door het genoemde belastingadviesburo. Hiervoor gelden voor deze maand speciale lagere tarieven.
Voor de absolute minima (bijstandsnivo) is de gehele verzorging van aangifte inkomstenbelasting en/of aanvraag/wijziging van huur-of zorgtoeslag geheel gratis.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.