Het Voedselbos is een feit

23 februari 2018 door Hennie van der Zouw
Het Voedselbos is een feit

PAPENDRECHT - In het park Noordhoekse Wiel vond donderdag 22 februari de overdracht plaats door de gemeente (in de persoon van wethouder Kees Koppenol) aan de Stichting Sociale Moestuin Papendrecht (in de persoon van Leo Leen Q Quist). Met het planten van een Lindeboom werd de geboorte van het Voedselbos gesymboliseerd.

Complimenten voor Leo, Marco Matla en heel veel ambtenaren voor jullie aanhoudende zoektocht om dit mogelijk te maken.
Een van Leo zijn talenten is begaanbare paadjes maken als er nog geen wegen zijn...

Naast de Lindeboom van de gemeente heeft een schoolklas van De Lage Waard diverse fruitbomen in het Voedselbos geplant.

Bron foto: Jennie Vos.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.