Bakwedstrijd bij Landwinkel de Heerlijkheid

18 februari 2018 door Hennie van der Zouw
Bakwedstrijd bij Landwinkel de Heerlijkheid

PAPENDRECHT - Ieder die iets lekkers kan bakken mag meedoen. Taart, cake, enz….. Kom met uw bak-creatie en het recept op 28 februari tussen 13.00- 13.30 uur naar Landwinkel de Heerlijkheid.

Ontvang jouw persoonlijke baknummer en wacht in spanning af. Op de hooizolder is het fijn verblijven met een kopje thee en andere bakkersterren. De jurering zal daar plaatsvinden en de uitslag zal om 15.30 uur bekend zijn.

De eerste prijs is een “bakprodukten-mand” t.w.v. € 40,- Waag een kans en ga aan de slag. Graag van te voren aanmelden als deelnemer. Meer info op www.fruitheerlijkheid.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.