Première verkiezingsfilm PvdA Papendrecht

16 februari 2018 door Hennie van der Zouw
Première verkiezingsfilm PvdA Papendrecht

PAPENDRECHT - Met trots heeft de PvdA Papendrecht haar verkiezingsprogramma gepresenteerd voor de gemeenteraadsverkiezingen onder het motto: 'Samen Sterk Werkt!'

Met deze slogan nodigt de PvdA de inwoners van Papendrecht uit om te kiezen voor een Papendrecht waar je met plezier woont en waar iedereen mee doet. "Waar wordt geïnvesteerd en vernieuwd niet alleen in stenen gebouwen, maar vooral in de toekomst van mensen met hun ideeën en idealen, een toekomst waarbij iedereen meedoet."

De overhandiging van het programma aan lijsttrekker Derya Yildiz-Karso vond in bijzijn van leden en belangstellenden plaats in het Denksportcentrum in Papendrecht.

Daarna was de première van een gloednieuwe promotiefilm met de lijsttrekker en haar tocht door Papendrecht waarin zij diverse speerpunten uit het verkiezingsprogramma toelicht. De pvdA: "Het is een prachtige korte film over Papendrecht geworden. Er zijn onder meer opnamen in een bedrijfsschool in Papendrecht gemaakt en een beeld van Papendrecht over een verantwoorde leefomgeving met schone lucht en schoon drinkwater. Met alleen een groeiagenda voor Papendrecht en de regio zijn we er nog niet. Als we meer banen willen creëren, mensen met een baan ook de zekerheid kunnen bieden, dan kan het niet anders dan dat we fors investeren in vakopleidingen, scholing en een aantrekkelijk vestigingsklimaat voor bedrijven en winkeliers. De mens heeft altijd een kansrijk toekomstperspectief nodig om vooruit te komen. Dat perspectief is PvdA. Kies voor Meedoen!" Tot zover de PvdA Papendrecht.

Wilt u het promotiefilmpje bekijken en het verkiezingsprogramma lezen, kijk dan op: www.papendrecht.pvda.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.