Wim van Pel nieuwe voorzitter voor ASAF

15 februari 2018 door Hennie van der Zouw
Wim van Pel nieuwe voorzitter voor ASAF

PAPENDRECHT - Op maandag 12 februari vond in de bovenzaal van de Ark aan de Rubensstraat in Papendrecht de jaarlijkse ledenvergadering plaats van het Chr. Gem. Koor Asaf.

Tijdens deze vergadering werd er afscheid genomen van twee bestuursleden: Alexander Bot, die in 1998 in het bestuur kwam waarvan hij de laatste 10 jaar de functie van voorzitter had, mocht de voorzittershamer overdragen aan 2e penningmeester Wim van Pel.

Wilma van der Ven nam na zeven jaar zitting te hebben gehad in het bestuur ook afscheid. De twee nieuw gekozen bestuursleden Nelly Oudenes en Hans Visser werden welkom geheten aan de bestuurstafel.

Tijdens deze vergadering werden ook twee leden van het koor in het zonnetje gezet vanwege hun 25-jarig lidmaatschap.

Jolanda Lingen en Alexander Bot  kregen van de kersverse voorzitter  Wim van Pel de zilveren G- sleutel in de vorm van een reversspeld overhandigd en opgespeld. Jolanda mocht ook nog een prachtig boeket bloemen in ontvangst nemen.

De voorzitter roemde haar om haar trouwe lidmaatschap van de afgelopen jaren; diverse keren is zij verhuisd en ook buiten Papendrecht gaan wonen, toch bleef zij het koor altijd trouw. Ook nu komt ze wekelijks vanuit Ouderkerk a/d IJssel naar de koorrepetities.

Het trouwe repetitiebezoek gold uiteraard ook voor de afgetreden voorzitter. Zowel hij als Wilma van der Ven kregen later op de avond een afscheidskado namens bestuur en leden overhandigd.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.