In memoriam: André van Leeuwen

14 februari 2018 door Josette Huisman
In memoriam: André van Leeuwen

PAPENDRECHT - Op 9 februari 2018 is oud-wethouder en oud-(duo)raadslid André van Leeuwen overleden.

Hij was (duo)raadslid van 1994 tot 2006 en van 2006 tot 2010 wethouder namens de Christenunie met als portefeuille Verkeer en vervoer, Ruimtelijke ordening, Wijkgericht werken en Groot onderhoud openbare ruimte

De heer Van Leeuwen was een man van samen doen, samen zoeken naar de beste mogelijkheden, samen verantwoordelijkheid dragen. Ook na zijn werkzame leven bij politie en gemeente bleef hij zich zolang hij kon inzetten voor de Papendrechtse samenleving, onder meer als zwerfafvalpakker.

Met zijn overlijden verliest Papendrecht dan ook een respectabele persoonlijkheid. Als blijk van waardering en erkentelijkheid reikte toenmalig burgemeester De Bruin hem in april 2010 namens de gemeente een zilveren erespeld uit.

De gemeente Papendrecht heeft voor de heer Van Leeuwen een condoleanceregister ingericht op de begane grond van het gemeentehuis aan de Markt 22.

Van woensdag 14 tot en met vrijdag 16 februari kunt u hier tijdens de openingstijden uw medeleven betuigen. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.