SGP Papendrecht presenteert haar verkiezingsprogramma

12 februari 2018 door Hennie van der Zouw
SGP Papendrecht presenteert haar verkiezingsprogramma

PAPENDRECHT - De SGP in Papendrecht heeft haar verkiezingsprogramma gepresenteerd: 'Vóór ons Papendrecht.' Met dit programma geeft de SGP aan wat zij in de komende periode wil realiseren.

De lijsttrekker van de SGP, Arjan Kosten, zegt: “We hebben een mooi en ambitieus programma. Met dit verkiezingsprogramma weten onze inwoners waar ze met de SGP aan toe zijn. We zijn een christelijke partij en vanuit die overtuiging hebben we het beste voor onze inwoners voor ogen. We blijven kritisch over de koopzondag in Papendrecht. Erg jammer dat die er gekomen is. Een dag in de week rust is juist goed.”

In de komende periode wil de partij werken aan een herkenbaar Papendrecht. Dat betekent dat de partij geen Drechtstad wil. “Samenwerken waar het echt nodig is, maar wat we zelfstandig kunnen, doen we ook zelf.” Verder moet het wat de SGP betreft gaan om een groen Papendrecht. Geen woningbouw boven de A15 en duurzame energie meer stimuleren, zo vindt de partij.

De huidige SGP-wethouder en de nummer twee op de kandidatenlijst, Marco Hoogland, zegt dat de SGP graag samen met de inwoners van Papendrecht aan de slag gaat. “Een groen Papendrecht, een veilig Papendrecht, noem het allemaal maar op, realiseer je samen met alle inwoners”
.
Het verkiezingsprogramma is op de website van de SGP Papendrecht, papendrecht.sgp.nl te
downloaden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.