"Fraude van ontslagen bewaarder van de begraafplaats beneden alle peil"

03 juni 2015
"Fraude van ontslagen bewaarder van de begraafplaats beneden alle peil"

PAPENDRECHT - Gisteren plaatsten we een bericht over een medewerker van de gemeente die ontslagen was, wegens ernstig plichtsverzuim. Inmiddels blijkt dat er veel meer aan de hand is, getuige de onderstaande ingezonden brief over een medewerker van de begraafplaats, die we vanochtend ontvingen.

"Ongeloof, ontzetting en verontwaardiging! Wat bewaarder B. van de begraafplaats heeft gedaan is beneden alle peil." Aan het woord is een gedupeerde; haar dochter en schoonzoon liggen begraven op de Papendrechtse begraafplaats. Zij reserveerde bij B. een plaats naast hun graf.

Op verzoek van B., die alles rondom de begraafplaats naar zich toe getrokken leek te hebben, betaalde ze aan hem contant. "B. gaf aan dat het reserveren van deze plaats vóór zijn pensioen geregeld moest zijn. Destijds heb ik daar niet verder over nagedacht, maar nu lijken de zaken op hun plek te vallen. Ik heb aangifte gedaan bij de politie."

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.