Bapri en Officious gaan nauw samenwerken

05 februari 2018
Bapri en Officious gaan nauw samenwerken

PAPENDRECHT / SLIEDRECHT - Bapri aan de Leystraat in Sliedrecht en Officious aan de Schoolstraat in Papendrecht gaan met ingang van 1 februari 2018 een intensieve samenwerking aan. Doel van beide partijen is om elkaar aan te vullen en te versterken.

Bapri is een jonge en snelgroeiende projectinrichter die zich met name richt op de zorg-sector, kantoren, onderwijs en culturele instellingen.

Officious (voorheen All Office Rietveld), opgericht in 1975, is een zeer bekende en gerenommeerde allround projectinrichter. Daarnaast bieden zij oplossingen op het gebied van kantoorartikelen en zijn ze een bekende speler in de audiovisuele wereld.

Door de krachten te bundelen ontstaat er nu een sterke partij, met in totaal meer dan 110 jaar ervaring, die in staat is om snel en adequaat inrichtings-voorstellen te realiseren waarbij alle voorkeuren van de klant zijn verwerkt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.