De Heerlijkheid start zorgboerderij

02 februari 2018 door Hennie van der Zouw
De Heerlijkheid start zorgboerderij

PAPENDRECHT - Onder aan de dijk aan de Kerkbuurt ligt beleefboerderij de Heerlijkheid. U vindt hier een boomgaard, mini-kinderboerderij en een landwinkel. Een nieuwe tak van de Heerlijkheid is de zorgboerderij.

Vanaf 1 maart zijn zij geopend om de 'hulpboeren' een zinvolle dagbesteding te bieden. In deze fijne natuurlijke omgeving begeleiden zij groepen van maximaal 6 cliënten. Het werken in de natuur en het contact met dieren heeft een positieve invloed op deze cliënten. Meer informatie kunt u vinden op de pagina zorgboerderij.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.