Kapsalon Infinity's Hairstyling aan de Pieter Langendijkstraat 21 geopend

01 februari 2018 door Hennie van der Zouw
Kapsalon Infinity's Hairstyling aan de Pieter Langendijkstraat 21 geopend

PAPENDRECHT - Infinity's Hairstyling is een nieuwe kapsalon in Papendrecht. Ze zijn volgens eigen zeggen, 'een klein hecht en gezellig team, met jaren ervaring en oneindig veel passie voor het vak.'

Vanaf 1 februari openen zij hun deuren aan de Pieter Langendijkstraat 21. Een locatie waar al meerdere kapsalons gevestigd zijn geweest. Zelf schrijven ze over hun nieuwe salon: "Een gezellige salon voor jong en oud, waar kwaliteit voor een leuke prijs op nummer 1 staat."

Het team van Infinity's Hairstyling nodigt u van harte uit vanaf vandaag 1 februari.

Zie ook: https://infinityshairstyling.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.