Kinder- en Tienerkapsalon Immanuel wordt Pelocosas

20 oktober 2015

PAPENDRECHT - Per 1 november 2015 stopt Carmen Tumulo met Kinder- en tienerkapsalon Immanuël aan de Tesselschadestraat en wordt deze overgenomen door Linda Bouman en krijgt het een nieuwe jasje en een nieuwe naam.

Linda Bouman-van de Vijver heeft ruim 25 jaar ervaring als hairstyliste en enkele jaren als visagiste.

Ze legt enthousisast uit: "De naam van mijn kapsalon komt voort uit mijn passie voor Spanje. Acht jaar geleden heb ik gekozen voor de Spaanse naam “Pelocosas”, 'Pelo' betekent "haar" en 'Cosas' betekent "zaken", Pelocosas staat voor Haar-Zaken.

Ik werk uitsluitend met professionele, natuurvriendelijke producten. Het Spaanse - hoe kan het ook anders - KIN Cosmetics. KIN heeft een complete lijn haarverzorging, -styling en -kleuring. U kunt bij mij voor het hele gezin terecht.

Daar is wel wat voor nodig. Om deze nieuwe start voor te bereiden, zal de salon één week dicht gaan, van zondag 1 november 2015 tot en met maandag 9 november 2015. Daarna volgt een feestelijke opening waar u van harte welkom bent voor een hapje, een drankje en een eerste kennismaking".

Voor meer informatie, zie www.pelocosas.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.