Kinderkapsalon Immanuel verhuist naar voormalige pand 't Visnet

05 januari 2015
Kinderkapsalon Immanuel verhuist naar voormalige pand 't Visnet

PAPENDRECHT -  Kinderkapsalon Immanuel is per 1 januari 2015 verhuisd van de Brederodelaan naar de Pieter Langendijkstraat 21.
 
In het pand was tot 31 december 2014 ontmoetingsplaats Het Visnet gevestigd.  Alle activiteiten van het Visnet hebben inmiddels een nieuw onderkomen gevonden en de kidsclub gaat aan de overkant door in het clubgebouw van speeltuin De WipWap.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.