Stichting Anders en een Papendrechtse ondernemer in actie voor kwetsbare hulpvraag

24 augustus 2017
Stichting Anders en een Papendrechtse ondernemer in actie voor kwetsbare hulpvraag

PAPENDRECHT - Van Stichting Anders ontvingen we het volgende verhaal: "Een oudere heer deelt via zijn therapeut een hulpvraag met ons. Hij heeft een klein sociaal netwerk, minimale inkomsten en zijn slaapkamer is al langere tijd niet alleen slecht leefbaar, maar ook door zijn beperking bijna niet meer begaanbaar.

Noodzakelijk laminaat
Met zijn speciale stoel komt hij met de huidige vloer slecht vooruit. Een laminaatvloer is dus allesbehalve een luxe maar vooral een noodzaak om zich te bewegen in zijn woning. Wij namen de hulpvraag aan en gingen op zoek naar een ondernemer in ons netwerk die hier in kon én wilde ondersteunen.

Passende support
We benaderden onze Papendrechtse Partner Woonwinkel Klop. Eigenaar Bas Klop liet ons al snel weten dat ze het benodigde aantal vierkante meters willen doneren. Om het nog mooier te maken boden ze ook direct aan om passende plinten én een ondervloer beschikbaar te stellen. Vanzelfsprekend kwam er een enorm enthousiaste reactie terug wanneer we het goede nieuws met meneer deelden.

Ondernemen vanuit je hart
Inmiddels is het laminaat opgehaald en kan meneer gaan genieten van een kamer waar hij zich vrijer in kan bewegen en thuis kan voelen. Een prachtige verbinding tussen een nood een bereidwillige lokale ondernemer die zich wil inzetten voor zijn medemens. Dat maakt enthousiast én maakt rijk" Tot zover dit mooie verhaal van Stichting Anders.

Sinds kort heeft Stichting Anders een fotovrijwilliger die hun verhalen ondersteunt met prachtige foto’s. Op de foto hierboven zie je Bas en Martine Klop voor hun zaak in Papendrecht. (Foto: Stichting Anders)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.