Stichting Anders realiseert een 'groen/witte' trap

14 februari 2017
Stichting Anders realiseert een 'groen/witte' trap

PAPENDRECHT - Bij sommige gezinnen lijkt er wel heel veel tegelijkertijd mis te gaan. Zo ook een gezin in Papendrecht, waar Stichting Anders een hulpvraag voor ontving. Een vraag waar we samen met een van onze partners graag mee aan de slag gingen.

Noodzakelijke schilderbeurt
De moeder is bedlegerig en ziek, onder andere door een beroerte in het verleden. Haar zoon is haar mantelzorger, maar is zelf ook grotendeels arbeidsongeschikt. Het bed van moeder staat onder de open trap naar boven. Die trap is alleen door de jaren heen zo enorm verslechterd en verwaarloosd dat een schilderbeurt noodzakelijk is.

Groen zorgt voor witte trap
Groen Schilders uit Papendrecht is partner van ANDERS en zocht in de planning naar een mogelijkheid om te helpen.

Laatst gingen ze langs om alles netjes op te schuren en na een dag werk stond alles prachtig in de witte lak. Iets waar het gezin zelf duidelijk niet toe in staat was, maar wat direct wel voor een enorme verbetering in de woning leidde.

Verbinden en verrijken
Wat is het toch geweldig om te zien dat ondernemers in actie komen voor kwetsbare mensen dicht bij huis. Het verbindt, het maakt enthousiast en het verrijkt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.