Voedsel-Bos zoekt mooie originele naam

31 januari 2018 door Hennie van der Zouw
Voedsel-Bos zoekt mooie originele naam

PAPENDRECHT - Wie verzint er een mooie/orginele naam voor het Voedsel-Bos? Meedoen staat open voor individuelen of schoolgroepen, voor eind mei kunt u de naam insturen naar ons email-adres; socialemoestuinpapendrecht@gmail.com.

De meest orginele/leuke/mooie/toepasselijke naam zal worden beloond met een samengesteld biologisch feest, eet.. pakket. Er wordt een jury samengesteld, die de namen zal beoordelen, zijn er mensen die het leuk vinden om in deze jury plaats te nemen? Geef je op.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.