Fritella zoekt wanbetalers

31 januari 2018
Fritella zoekt wanbetalers

PAPENDRECHT - Op dinsdag 30 januari hebben deze personen bij Fritella aan de Overtoom op winkelcentrum De Meent gegeten en waren hun portemonnee vergeten. Ze gingen even geld halen.... Helaas heeft Fitella tot op heden niets vernomen. Ook de opgegeven gegevens bleken niet juist.

Bij het wegrijden keken de wanbetalers zelfs nog even recht in de camera.

De directie heeft de beelden nu op Facebook geplaatst, in de verwachting dat men alsnog de rekening gaat betalen. De personen zijn zwart gemarkeerd, zodat alleen de daders zichzelf kunnen herkennen. "Komen jullie vandaag even jullie pannenkoek betalen? Anders zijn wij genoodzaakt alle beelden online te zetten", aldus de eigenaren.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.