TransVORM bestaat 5 jaar

29 januari 2018 door Hennie van der Zouw
TransVORM bestaat 5 jaar

PAPENDRECHT - Januari 2018 bestond transVORM 5 jaar. transVORM is de jongste telg van VORM en richt zich op renovatie, transformatie en vastgoedonderhoud. In de afgelopen jaren zijn er mooie projecten gerealiseerd en onderhouden voor de verschillende klanten.

Ook voor de komende jaren liggen er mooie uitdagingen in de markt. Het nieuwe werken, de flexibele arbeidsmarkt en digitalisering zorgen ervoor dat mensen steeds meer tijd- en plaatsonafhankelijk gaan werken. De vraag naar kantoorruimte zal de komende jaren daarom steeds verder afnemen. Daar tegenover staat dat de vraag naar bedrijfsverzamelgebouwen, flexkantoren, seniorenwoningen, zorgwoningen en starterswoningen de komende jaren juist zal toenemen.

Gert-Jan Bezemer, adjunct directeur van transVORM geeft aan: “Het is onze passie om op duurzame wijze omgevingen te creëren waarin mensen zich prettig voelen. Onder het motto ‘in het bestaande zit de echte waarde' zetten wij alles op alles om bestaand vastgoed nieuw leven in te blazen. Dit doen wij door transformatie, revitalisatie, onderhoud en alle combinaties daartussen. Of het nu gaat om een kantoorpand, een zorgcomplex of een woongebouw, ons streven is dat de uiteindelijke gebruiker tevreden is. Want als dat zo is, dan is onze opdrachtgever dat ook.”

transVORM zorgt met de transformatie en revitalisatie van bestaand vastgoed voor een optimale match tussen vraag en aanbod, en beperkt daarmee de leegstand van gebouwen tot een minimum. De nieuwe invulling van een gebouw maken we dusdanig flexibel dat de functie snel kan inspelen op een opnieuw veranderende vraag in de toekomst. Zo zorgen we ervoor dat we het optimale uit het gebouw blijven halen. transVORM werkt volgens de leidraad Resultaatgericht Samenwerken met haar opdrachtgevers voor het meest optimale resultaat.

transVORM bedient organisaties die vastgoed bezitten in de sectoren wonen, werken, winkelen, zorg en onderwijs. Zij zijn onze opdrachtgevers. Bij het uitwerken van de plannen denken we echter vooral aan de wensen en eisen van diegenen die straks in het pand zullen wonen, werken, winkelen en leren. Wat vinden zij belangrijk? De eindgebruikers zijn onze inspiratie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.